Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur ittifakı adayı ve Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği yerlerde vatandaşların büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Sarıcaoğlu, pazar günü sandık başına gidecek olan seçmenlerin ilçe için projesi olmayan ve hayal satanlara değil kendisine hizmet edenleri, ilçeyi yatırımla buluşturanları tercih edeceğini söyledi.

Başkanlık görevinde bulunduğu süreç içinde ilçeye kazandırdığı proje ve hizmetlerini anlatarak vatandaşlardan destek isteyen Sarıcaoğlu, şöyle konuştu:

"Hemşerilerimizin pazar günü sandık başında vereceği karar başımızın üstünde. Ama inanıyoruz ki diğer tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de algı oluşturanlar, iftira atanlar değil, gerçek belediyecilik yapanlar, proje üretenler, halka hizmet edenler, şehre hizmet edenler kazanacak. Halkımız kendisine hizmet edene destek verecektir. AK Parti hizmet anlayışı ile kalkınma yoluna ilerleyen güzel ilçemizin önünü kesmeyeceklerdir."