Samsun'un Terme ilçesinin bir önceki Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimleri öncesinde vatandaşların talebiyle tekrar AK Parti'den aday adayı olan Şenol Kul, halk buluşmalarını gece-gündüz sürdürüyor.

TERME'Yİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ
Halkın teveccühü ile partisinin aday gösterip başkanlığa tekrar seçilmesi halinde Terme'yi güven ve istikrarla geleceğe taşıyacaklarını belirten Şenol Kul, somut ve çözüm odaklı hizmetlerle hemşehrilerine daha iyi bir yaşam standardı sağlayacaklarını açıkladı. Belediyenin klasik hizmetlerin dışında Terme'ye yatırım ve üretim amaçlı her türlü sermayeyi çekmek için politikalar üretileceğini vurgulayan Şenol Kul, bunun kent istihdamına ve ekonomisine de katkı vereceğini söyledi. Terme'nin yüksek potansiyeline dikkat çeken Kul, herkesi kapsayan sosyal destek programlarıyla yardım eli uzatmaya devam edeceklerini de ifade etti.

TERME KANGREN OLAN SORUNLARDAN ARINDIRILACAK
Terme’nin kurumsal yapısının güçlendirilerek geliştirileceğini belirten Şenol Kul, böylece etkinliğin artırılacağını, hizmetlerin ise çözüm odaklı yönetim yaklaşımıyla olacağını vurguladı. Şenol Kul,  Yeni dönemde Terme'yi geleceğe güvenle taşıyacak projeleri adım adım uygulayacaklarını da ifade ederek, “İlçemizin ihtiyaçlarını hızlı ve etkili şekilde çözmenin yanında kangren olan sorunlardan da arındıracağız" dedi.