Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Siyaset

Serhat Türkel’e Çatalçam ve Kamalı’da coşkulu karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, seçim çalışmaları kapsamında, Çatalçam’da ve Kamalı Mahallesi’nde coşku ile karşılandı. Türkel, Kırsal mahallelerimizin tüm sorunlarını çözeceğiz” diye konuştu.

Serhat Türkel’e Çatalçam ve Kamalı’da coşkulu karşılama
Paylaş:

“UZMAN KADROLARLA HALKA HİZMET İÇİN GELİYORUZ“

İdeolojik söylem siyasetçilerin işi olduğunu da söyleyen Türkel, “Ben bürokrasiye geçiş yapıyorum. Dolayısıyla herkese eşit olacağıma, adil olacağıma, hesap vereceğime ve karşınıza liyakatli, uzman kadroları çıkacağım. 28 müdür, 4 Başkan Yardımcısı sadece vatandaşa millete hizmet etmek için görev yapacak. Mesele memleket meselesi, eğer çalmaya da, çaldırmaya da göz yumarsam bana belediye Başkanlığı nasip olmasın. Meclis üyelerimizi incelerseniz, 7 tane kırsal mahalleden var. Hiçbirisi parasıyla, ekonomik gücüyle değil, onlar da memlekete, mahallesine hizmet etme aşkı için varlar. Hiçbiri,  parasıyla ticaret yapmaya, çocuğunu, kendisinin birinci derece akrabasını işe sokmaya değil, mahallesindeki ihtiyaç sahibi,  Atakum'da yaşayan engelli bireylere, emekliye, çocuğa, gence, komşusuna, can olmaya geliyorlar.

“HER GÜN HALK GÜNÜ OLACAK”

Atakum Belediyesi halkın Belediyesi olacak söz veriyorum. Atakum Belediyesi’nde bundan sonraki süreçte halk günü, asla olmayacak. Pazartesi günü öğlene kadar ve Cuma günü öğleden sonra ekibimizle neler yaptık veya yapamadığımızı değerlendireceğiz. Denetleme mekanizmasını işlevsel hale getireceğiz. Bunun dışında bütün zamanımı vaktimi sokakta sizlerin yanında geçiren bir belediye başkanı olacağım. Bunun bir sebebi var. Bu özgüvendir, yani öyle kurmaylar oluşturacağız ki sokağa çıktığımda hiç kimse başkanım Fen İşleri müdürüne şunu söyledik 10 gündür gelen yok, temizlik işlerine bunu söyledik 5 gündür gelen yok diyemeyecek. Çünkü ben kendime ve yol arkadaşlarıma güveniyorum.

“BELEDİYE EMEKÇİLERİNİN ÖZLÜK HAKLARINI İYİLEŞTİRECEĞİZ”

Atakum Belediyesi’nde çalışan mesai arkadaşlarıma da buradan bir mesaj vermek istiyorum. Beni de bir mesai arkadaşı olarak görün, omuz omuza, yan yana, emeğin hakkını vererek, emekçimizin hakkını koruyarak gelir dağılımı oluşturduğumuz bir sistem kuracağız. Emekçi arkadaşlarımızın özlük haklarını iyileştireceğiz. Gelin aşkla memleketimizi, hep beraber ayağa kaldıralım” şeklinde konuştu.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.