Set üstü ocak fiyatları ocağın markasına, modeline ve kullanım özelliğine bağlı olarak değişmektedir. Bir ocak, tipik olarak ocaklarda ve ocaklarda bulunan bir pişirme yüzeyidir. Soba tabanının üzerine oturan mutfak bileşenidir ve elektrik, gaz veya indüksiyon olabilir. Bu noktada hangi model et üstü ocağı terci edecek olursanız, ona göre seçenekler karşınıza çıkacaktır.

Katı yüzeyli ocaklar cam, paslanmaz çelik ve seramik gibi malzemelerden yapılmıştır. Gözeneksiz oldukları için leke tutmazlar veya koku tutmazlar. Dayanıklı, temizlemesi kolay ve çizilmeye karşı dayanıklıdırlar. Ayrıca, yaptığınız pişirme türüne uyacak şekilde ayarlayabilmeniz için çeşitli ısı ayarlarına sahiptirler. Set üstü ocak fiyatları da pişirme özelliğine göre değişmektedir.

Set üstü ocaklar, bakır bobinlerden geçen elektrik akımının oluşturduğu manyetik alanları kullanarak, üzerlerine yerleştirilmiş metal tavaları ısıtmak için çalışır. Sadece manyetik tabanı olan özel tavalarla çalışırlar. Diğer ocak türlerine göre avantajı, herhangi bir şeyi manuel olarak ayarlamanıza gerek kalmadan tam olarak ne kadar ısınacağını kontrol edebilmenizdir. https://www.luxell.com.tr/set-ustu-ocak sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.