Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-05-2023 12:28

Tekkeköy Belediyesi 4 tekerlekli sandalye hediye etti

Tekkeköy Belediyesi 4 tekerlekli sandalye hediye etti

Tekkeköy Belediye Bakanı Hasan Togar yaptığı açıklamada şunları söyledi: Her insanın bir engelli adayı olduğunu unutmadan ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımız için elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek önlerindeki engelleri el birliğiyle kaldırıyoruz. Her insanın bir engelli adayı olduğunu unutmadan ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımız için elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek önlerindeki engelleri el birliğiyle kaldırıyoruz.
Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, önlerindeki engelleri ortadan kaldırmak, yaşam koşullarını en üst seviyelere taşımak ve her koşulda yanlarında olmak adına çalışmalarımızı tek tek hayata geçirmeye devam ediyoruz. 
Bu kapsamda bugün 4 kardeşimize akülü sandalye vererek ailelerinin ve kendilerinin yaşam şartlarını bir nebze olsun iyileştirmeye çalıştık.
Mühim olan yürüyüşümüzle değil kalplerimizden gelen sevgi ve dostluk ile engelli kardeşlerimizin gönül köprüsünden geçmek olduğunu hiçbir zaman unutmuyor ve elimizden gelen tüm gayretimizle onların yanında olmaya devam ediyoruz.

AdminAdmin