Tekkeköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Büyüklü Meydan Projesi’nde sona gelindi. Proje kapsamında modern bir görünüm kazandırılan alanda zemin ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi. Belediyenin Kent Mobilyaları Üretim Atölyesinde üretilen bank ve pergoleler yerleştirildi. Proje kapsamında ayrıca Atatürk Anıtı yenilendi ve bir saat kulesi ile hatıra fotoğrafların çekilmesi için düzenlenen Büyüklü yazılı tabela yapılarak alana yerleştirildi.

Büyüklü Meydan Projesi'nde son dokunuşların yapıldığını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Büyüklü Meydan Projemiz her açıdan çok özel bir proje. Burada yepyeni, modern ve örnek gösterilecek bir yaşam alanını hizmete sunmanın yanı sıra mahallemize kimlik kazandıracak bir çalışmaya imza attık. Zemin ve çevre düzenlemelerinde artık sona geldiğimiz projemizde alanımızı birçok kent mobilyası ile güzelleştirdik. Bunun yanı sıra aziz şehitlerimiz ve geçmişte Büyüklü’den yetişen başarılı güreşçilerimizi tanıtıcı bir çalışmayı da burada gerçekleştirdik.  Mahallemizde oluşturduğumuz bu kimlik ve ruha uygun olarak alana Şehit Piyade Asteğmen Onur Ateş'in adını verdik” dedi.

Onur Ateş kimdir?
10 Ekim 1987 yılında Samsun’un Tekkeköy ilçesine bağlı Büyüklü mahallesinde dünyaya geldi. Ahmet ve Fatma Ateş çiftinin ilk çocuğu olan Onur ilköğretimini Büyüklü İ.Ö.O’da tamamladıktan sonra Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesine kayıt oldu ve 2005 yılında liseyi bitirdi. Daha sonra girdiği üniversite sınavında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandı. Okul bittikten sonra 12 Aralık 2010 tarihinde Van Erciş’te Karatavuk İ.Ö.O’da sınıf öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. Askerlik vazifesini yapmak için Burdur’a gitti. Burada 14 gün eğitim aldıktan sonra askeri öğretmen olarak tekrar görev yeri olan Van’ın Erciş ilçesine döndü. 23 Ekim 2011’de Van’da meydana gelen depremde hayata gözlerini kapadı.