Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Dünya

Türk Havayolu Şirketinden 'Çocuksuz Yolculuk' İmkanı Başlıyor

Türk menşeli havayolu şirketi Corendon Airlines, toplam 432 koltuğu bulunan Airbus A350 jetlerinin ön kısmındaki yetişkin bölgesinde 93 normal koltuk ve dokuz ekstra diz mesafeli koltuk ayıracağını duyurdu.

Türk Havayolu Şirketinden 'Çocuksuz Yolculuk' İmkanı Başlıyor
Paylaş:

'Çocuksuz bölge' olacak bu alan için yolculardan 45 euro (49 dolar) ekstra rezervasyon ücreti alacağı da belritilen açıklamada, ekstra diz mesafeli koltuklardan biri için bu ücretin 100 Euro'ya (109 Dolar) yükseleceği ifade edildi.

Şirket, kasım ayında başlatmayı düşündüğü uygulamayı ilk olarak Amsterdam-Curacao arasındaki uçuşlarda deneyecek.

Corendon, küçük çocukların bulunmadığı bir bölümü deneyen ilk havayolu şirketi değil. Singapur merkezli düşük maliyetli bir havayolu olan Scoot, yolcuların en az 12 yaşında olması gereken bir bölüm satıyor.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Dünya Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.