Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Ekonomi

Türkiye, Küresel Bebek Ürünleri Pazarında Önemli Bir Rol Oynuyor

Resmi verilere göre sadece geçtiğimiz yıl, Türkiye’de 1 milyonun üzerinde bebek doğdu. Bu da, kıyafetten bakım ürünlerine, mobilyadan oyuncağa kadar, milyonlarca liralık alışverişi beraberinde getirdi.

Türkiye, Küresel Bebek Ürünleri Pazarında Önemli Bir Rol Oynuyor
Paylaş:

30 yılı aşkın süredir bölgesinin en büyük uluslararası ihtisas fuarı olan CBME Türkiye, 13 – 16 Aralık tarihlerinde 41. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Informa Markets tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda, bebek & çocuk ürünleri dünyasının inovatif tasarımları ve en yeni koleksiyonları bir arada sergilenirken,  1.100’ün üzerinde katılımcı marka ve 130’dan fazla ülkeden 22 bini aşkın profesyonel ziyaretçi, yine milyar dolarlık ticarete imza atacak.

Dünyanın en büyük ve en uzun soluklu uluslararası bebek ve çocuk ürünleri fuarlarından CBME Türkiye’nin, 41. kez, sektörünün buluşma adresi olacağını söyleyen Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Türkiye nüfusunun yüzde 26,9'unu çocuk nüfus oluşturuyor. Neredeyse her üç kişiden birisi bebek veya çocuk. Dolaysıyla bebek ve çocuk ürünleri imal eden yurt içi ve yurt dışı firmalar açısından ülkemiz, önemli bir pazar. Bu sektöre ilham olacak, çoğunluğu yerli üretim binlerce yeni tasarımı, dünyanın dört bir tarafından doğrudan satın almacı profesyonellerle fuarımızda buluşturacağız” dedi.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Ekonomi Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.