Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Samsun Haber

Vezirköprü’de Otopark ve Meydan Projesi İçin Süreç Başladı

Vezirköprü’nün uzun süredir ihtiyaç duyduğu otopark ve meydan projesi için önemli bir adım atıldı. İlçe merkezinde yer alan Amasya Şeker Fabrikası Vezirköprü Bölge Müdürlüğü binası ile Eski Öğretmenevi’nin yıkım süreci, Vezirköprü Belediyesi tarafından yapılan yıkım ihalesinin ardından resmen başladı.

Vezirköprü’de Otopark ve Meydan Projesi İçin Süreç Başladı
Paylaş:

Yıkım çalışmalarının başladığı alanda belediye meclis üyeleriyle birlikte incelemelerde bulunan Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, projenin ilçenin şehircilik açısından önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini ifade etti. Başkan Gül, söz konusu alanın hem trafik hem de otopark açısından uzun yıllardır sorun oluşturduğunu belirterek, yapılacak çalışmalarla bu sorunun kalıcı şekilde çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Proje tamamlandığında, Vezirköprü’ye hem estetik açıdan kente değer katacak modern bir meydan hem de ilçe merkezindeki yoğunluğu önemli ölçüde azaltacak bir otopark alanı kazandırılacak. Başkan Gül, çalışmaların planlı ve etaplar hâlinde yürütüleceğini, sürecin yakından takip edildiğini de vurguladı.

Başkan Gül ayrıca, projenin hayata geçirilmesinde sağlanan destek ve iş birliği dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Halit Doğan’a teşekkür etti.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Samsun Haber Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.