Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Siyaset

Yeniden Refah Partili Yazıcı esnafı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Samsun Milletvekili Adayı Yaşar Yazıcı Canik ilçesinde pazar esnafını ziyaret etti.

Yeniden Refah Partili Yazıcı esnafı ziyaret etti
Paylaş:

Esnaf kesiminin ülkenin can damarı olduğunu belirten Yazıcı; "Bizim ülkemizin en cefakar en vefakar kesimi esnaflarımızdır. Ben de onlardan biriyim. Kendim de esnaflık yaparak şehrime hizmet ediyorum. Onların derdinden en iyi ben anlarım. İçlerinden biriyim." dedi.

Samsun'un ticaretinin gelişmesinde esnaf kesimine büyük önem verilmesi gerektiğine işaret eden Yazıcı; "Yeniden Refah Partisi her daim esnafımızın yanında olacaktır. Onlar bizim can damarımız bu ülkenin vazgeçilmez gerçeğidir. Hem ülke ekonomisine hem de istihdama büyük katkı veren esnaflarımız bu ülkenin yüzakıdır." diye konuştu.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Siyaset Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 12. sınıflar için devamsızlık affı

Akışın sonuna geldiniz.