Samsun Adalet Sarayı İsa Fidan Konferans Salonu'nda düzenlenen törende İl Seçim Kurulu Başkanı Ayşegül Şahin Ünlü, Çiğdem Karaaslan, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu'ya mazbatalarını verdi.

Açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye demokrasinin halkın feraseti ile başarılı bir sınav verdiğini, sandıktan çıkan neticeler ile ülkenin yeni bir kalkınma dönemine geçtiğini kaydetti.

TÜRKİYE KAZANDI

Türkiye Yüzyılı'nın inşasına hazır olunduğunun altını çizen Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güven, sevgi sandıkta kendini gösterdi. Milletvekili seçimlerinde de AK kadrolara, Cumhur İttifakı'na önemli bir yetki, destek verildi. Artık şahlanış dönemine girmiş bulunuyoruz. Tüm kirli oyunlara, tüm karalama kampanyalarına aziz halkımız dur dedi. Şimdi birlik ve beraberlik, el ele verme günü. Bizler hiç kimseyi ayırmıyoruz. Tüm halkımıza, ülkemize en iyi hizmet için sahada olacağız." ifadelerini kullandı.

"Aziz halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" diyen Yılmaz, "Demokrasinin tecelli etmesine halkımız çok büyük bir katılımla destek verdi. Bizler herkesin tercihine saygılıyız.  Her bir vatandaşımız bizler için çok değerli. Seçimler bitti, tercihler ortaya çıktı. Hizmet siyasetini, laf siyasetine çevirenlere halkımız gereken cevabı verdi. Şimdi ülkemize ayrımsız hizmet zamanı.  Rabbim daha güçlü Türkiye, milli ve yerli bir hizmet anlayışının devamını  nasip etti. Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Samsun" diye konuştu.

SAMSUN SEVDAMIZ

Samsun halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'na büyük desteği için ayrıca teşekkür eden Yılmaz, "Samsun bizim her zaman sevdamız oldu. Şehrimizin tüm sorunlarını, ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bundan sonraki süreçte de şehrimizin daha ileri gitmesi için ne gerekiyorsa yapacağız." şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ise seçim kurulu üyelerine ve milletvekillerine çiçek takdim etti.