Her yaştan kadına hitap etmeyi başaran tesettür giyimde bohem tarzdan salaş giyime birçok çeşit bulmak mümkün. Canlı renkler ve desenler tesettür modasında da yerini aldı. Desenli elbiseler, ikili takımlar, tunikler, tulumlar, trençkotlar ve çok daha fazlası tesettür giyimde göz dolduruyor. Siz de birbirinden şık tesettür giyim modelleri seçeneklerinden birine sahip olmak istiyorsanız Zülays koleksiyonunu yakından takip etmelisiniz.

Şık Elbise Seçimleri

Bu yıla damgasını vuracak tesettür kıyafetlerden biri de elbiseler. Hem spor hem de şık olmak isteyenlerin tercihi tesettür elbise seçenekleri birbirinden şık ve farklı detayları ile dikkat çekiyor. Kumaşları, modelleri, aksesuarları ile elbiseler bu dönemim modasında rüzgâr gibi esecek. Zülays elbise koleksiyonunda bohem tarzdan hoşlananlar için tasarlanan elbiseler içinden seçim yapabileceğiniz gibi romantik bir hava estirmek isteyenler için de oldukça fazla seçenek bulunuyor.

Her biri özenle ve trendlere uygun tasarlanan elbiseler, şık ve konforlu bir kullanım sağlıyor. Tek parça olduğu için kombinlerken de kolaylık sağlayan elbiseler şık bir şal ile her ortamda tercih edilebilir. Özellikle bahar aylarında elbiselerin en uyumlu tamamlayıcısı olan kadın trençkot, şık bir kombin oluşturmanın en pratik yollarından biridir. Seçeceğiniz desenli bir elbise ile açık renklerde bir trençkot, şık bir kombin oluşturmanızı sağlar. Yine sade bir elbiseyi aynı tonlarda bir trençkot ile tamamlayabilirsiniz.

Bu Yılın Gözde Tesettür Kombin Renkleri Nelerdir?

Tesettür giyim modası özellikle son yıllarda birbirinden farklı ve şık model ve renkler ile daha çok canlandı. Her yıl moda içinde yer alan renkler dışında eklenen yeni renler, tesettür giyimde farklı bir kapı araladı. Her yaştan kadının tercih edebileceği birbirinden şık ve farklı renkler her ortamda tercih edilebilecek şıklıklarla karşımıza çıkıyor.

Tesettür giyimde de tüm giyim seçenekleri gibi renk uyumu sağlamak çok önemli. Kıyafet seçiminde renk uyumu dikkat edilmesi gereken konuların başında geliyor. Tesettür renk kombinleri, o yılın moda trend renklerine göre değişiklik gösteriyor. Her biri özenle tasarlanan parçalar içinden kendi tarzınıza uygun renkler bulabilirsiniz.

Siz de girdiğiniz her ortamda uyumlu kombinleriniz ile göz kamaştırmak istiyorsanız, bu yılın moda renkleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bu yıl en çok göze çarpan renkleri içinde şeftali, bronz, pastel renkler, siyah, altın ve gümüş ön planda. Bu sıraladığımız renklerin ürünlerini incelemek için acele etmelisiniz. Bu renkleri tek renk kombinler şeklinde tercih edilebileceğiniz gibi birbiri ile uyumlu renklerle de kombin yapabilirsiniz. Tesettür giyim modasında aksesuarlar da en az giyim ürünleri kadar büyük önem taşır.

Aksesuarlar içinde önemli bir yere sahip olan eşarp ve şallarda, her zaman hem renk hem de model olarak yapılan kombinle uyumlu olmalıdır. Bazen sade bir kombin renkli bir şal ile şahane bir görüntü ortaya çıkarabilir. Tüm bunları kendi tarzınıza göre seçebilir, hayalinizdeki kombinleri Zülays ile oluşturabilirsiniz!