Cilt bakımının önemli adımlarından biri serum uygulamasıdır. Serum, konsantre bir üründür, bu sebeple derinin en alt tabakasına inerek etkili bir cilt bakımı gerçekleştirmenize imkan sağlar. Cildi çevresel faktörlere karşı korumanızı sağlar, cildin nem seviyesini güçlendirir ve çizgi kırışıklık gibi problemleri gidermeyi destekler.

Cildinizin daha sağlıklı ve canlı görünmesi için sizde cilt yapınıza uygun Herbaderm serum çeşitlerini inceleyebilir, en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Herbaderm C Vitamini Serum

Herbaderm C vitamini serum antioksidan içeriği ile cildi çevresel faktörlere karşı korur. Geliştirilmiş içeriği çizgi, kırışıklık gibi yaşlılık belirtilerinin oluşumunu önler. %90 doğal içerikle formüle edilmiş olup ciltteki leke görünümünün de en aza indirgenmesine yardımcı olur.

Herbaderm Gözenek Karşıtı Serum

Ciltte en sık karşılaşılan problemlerden biri de gözenektir. Herbaderm gözenek karşıtı serum, gözenek görünümünü küçültmeyi destekler. %98 doğal içeriği ile ciltteki fazla yağlanmayı kontrol altına alır ve mat bir görünüm kazandırır.

Herbaderm Leke Serumu

Herbaderm leke serumu, %97 doğal içeriklerle geliştirilmiştir. Ciltteki leke ve ton farklılıklarını gidermeye yardımcı olur. Melanin sentezini kontrol altına alarak yeni leke oluşmasını önler, cilde eşit ve aydınlık bir görünüm kazandırır.

Herbaderm Göz Altı Kremi

Göz altı morluk ve torbalara karşı geliştirilmiş aydınlatıcı göz çevresi kremi içeriğindeki C vitamini ile göz çevresinde oluşuna koyu halka görünümünü gidermeye yardımcı olur. Göz çevresine aydınlık ve sıkı bir görünüm kazandırır.

Herbaderm gözaltı kremi, Herbaderm leke kremi, Herbaderm salisilik asit ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.