20 Şubat’ta Gaziantep Masal Park’ta ve Nurdağı Büyükşehir Parkı’nda ilk temsillerini gerçekleştiren turne ekibi, 21 Şubat’ta Gaziantep Nurdağı’nda bulunan çadır ve konteyner kentlerde yapılan temsiller sonrası Şanlıurfa’ya geçti.
22 Şubat’ta Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hacer Ana Kız Yurdu önündeki iki farklı alanda iki temsil yapan Samsun Devlet Opera ve Balesi, 23 Şubat’ta Şanlıurfa’nın Birecik ilçesindeydi. Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nin bahçesinde depremzede çocuklarla iç içe eğlenceli bir temsil gerçekleştiren ekip, aynı gün Osmaniye Tosyalı Spor Kompleksi çadır kentinde yapılan temsilde birçok çocuğa ulaşma şansı yakaladı.
24 Şubat’ta Adıyaman’a geçerek Adıyaman 1 No’lu çadır kentte depremzede çocuklarla buluşan “Eni’nin Kalbi” ekibi, aynı gün Adıyaman İl Halk Kütüphanesi’nin bahçesinde bir temsil daha yaparak depremzede küçüklerin yüzünü güldürmeyi başardı.
25 Şubat’ta yeniden Gaziantep’e dönerek Nurdağı konteyner kentte ve Boğaziçi Ortaokulu bahçesinde çocuklarla bir araya gelen Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Hande Anar Kocatürk, Ulaş Kocatürk, Metin Bayram, Serap Bölek ve Melisa Ezer, eğlenceli çocuk oyunuyla depremzede çocuklara ve ailelerine destek verdiler.
Turnenin son şehri olan Malatya’da Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi ve Malatya Atatürk Kız Anadolu Lisesi bahçesinde depremzede çocukları sevgiyle kucaklayan ekip, bir hafta süren turne temsil programını Malatya’da tamamladı. 
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nün talimatları ile deprem bölgelerini kapsayan turne programını hızlıca hayata geçiren ve depremden 2 hafta sonra Gaziantep’te ilk temsilini gerçekleştiren Samsun Devlet Opera ve Balesi, çocukların yüzlerini güldürmek, yaralarını sarabilmek için çabalayan görevliler, yetkililer ve gönüllülerle turne boyunca koordineli olarak çalıştı.
Deprem bölgesindeki şartlara göre her temsilde yeni bir sahne yaratarak çocuklara keyifli zaman geçirten Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin 15 kişilik turne ekibi, çadırlarda, basketbol sahalarında, okul bahçelerinde, spor komplekslerinde ve açık alanlarda yapılan temsillerde sanatın iyileştirici gücüyle binlerce çocuğumuzun kalbine sevgiyle dokunmayı başardı.