Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Spor

Danijel Jumic: Hakeme herhangi bir kötü söz yok

Samsunspor Yardımcı Antrenörü Danijel Jumic, takımımızın Amed Sportif Faaliyetler karşısında 2-1 mağlubiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Danijel Jumic: Hakeme herhangi bir kötü söz yok
Paylaş:

Maça iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Danijel Jumic, “Öncelikle takımımızın mücadelesinden gurur duyduğumuzu söylemek istiyorum. Maça çok iyi bir başlangıç yaptık. Agresif ve kompakt bir oyun ortaya koymaya çalıştık. Taktiksel anlamda doğru işler yaptığımızı söyleyebiliriz. Yakalamış olduğumuz birkaç fırsat da vardı. Maçın geneline baktığımızda oyuncularımızın gösterdiği mücadeleden dolayı gurur duyuyoruz.” dedi.

Karşılaşmada gösterilen kırmızı kartlara da değinen Jumic, “Afonso’nun ikinci sarı kartına ilişkin görüntülerde oyuncumuzun rakibin 8 numaralı futbolcusunu alkışladığını görüyoruz. Ancak hakem, oyuncumuzun kendisini alkışladığını düşünerek ikinci sarı kartını gösterdi ve ne yazık ki oyundan attı.

Nenad Bjelica’ya gösterilen kırmızı kart konusunda da kendisinin hemen yanındaydım. Hakeme herhangi bir kötü söz, küfür veya hakaret etmedi. Sadece, ‘Nasıl oluyor da rakip oyuncular seni tebrik etmeye geliyor da bizim oyuncularımız yanına bile gelmiyor?’ dedi. Yani kötü bir şey dememesine rağmen ve sadece bu cümleyi kurmasına rağmen hocamıza kırmızı kart gösterildi” ifadelerini kullandı.

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Spor Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.