Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Demir; "Esnaflarımız bu ülkenin can damarı bizlerin de göz bebeğidir. Ben İlkadım'ın göbeğinde doğdum, büyüdüm. Her biri arkadaşım, dostum, alışveriş yaptığım canlarım. İnşallah bize mecliste kendilerini temsil etme yetkisi verirlerse ben de onların sorunlarına meclis çatısı altında çare olmaya çalışacağım." dedi.

Samsun'un ticaret şehri olduğunu dile getiren Demir; "Bizim görevimiz ilimizin ticaretini canlandıracak adımlar atmak, istihdamın artışını sağlamak ve Samsun'a yatırımcı çekmektir. Cumhur ittifakı bugüne kadar bunları yaptı, bundan sonrada aynı hızla 14 mayıs sonrası yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

MHP'nin Samsun'da ciddi bir potansiyel oya sahip olduğunu kendilerinin bu gücü harekete geçirerek Samsun'dan önemli sayıda milletvekili çıkaracaklarını ifade eden Demir; "Türkiye'nin yüzde ellibeşi şu ana kadar partimize bir şekilde oy vermiş. Demek ki biz de bu potansiyel var. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Bizlerde bu güvene layık olup onları en güzel şekilde temsil etmek için bu göreve talip olduk.' diye konuştu.