Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber
Güncel

LÖSEV, Kocaeli’de Farkındalık Korteji Düzenledi

Türkiye genelinde binlerce gönüllüsü ve vakfa kayıtlı hasta ve aileleriyle bir araya gelen LÖSEV, Kocaeli İstasyon Caddesi’nde düzenlediği Farkındalık Korteji'nde, onlarca gönüllü, aile ve destekçisi ile “Biz Kazanacağız” sloganıyla el dövizleri ve balonlarla renkli görüntüler oluşturdu.

LÖSEV, Kocaeli’de Farkındalık Korteji Düzenledi
Paylaş:

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), löseminin önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu vurgulamak için 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda Türkiye’nin dört bir yanında farkındalık etkinlikleri düzenliyor.
Hem gönüllü ve kayıtlı ailelerini buluşturmuş oldu hem de lösemili çocukların sesini tüm ile duyurdu. Katılımcılar yol boyunca sloganlarla birlikte “ Sevgi, iyilik ve umut dolu MÜCADELEMİZ sürüyor” mesajı verdi.

RENKLİ KATILIMCILAR
Löseminin rengi olan turuncu renk ağırlıkta giyimleriyle haftanın önemine dikkat çeken katılımcılar, coşkulu sloganlar eşliğinde devam eden kortejde LÖSEV Marşını söyleyerek birlik ve beraberliklerini gösterdiler.İzmit Belediyesi açık otobüsü ile kostümlü gönüllülerin de eşlik ettiği kortejde renkli görüntüler yer aldı.

7 KASIM’I TURUNCUYA BOYUYORUZ
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda “Ben de LÖSEV'in ve Lösemili Çocukların yanındayım, turuncumla farkındayım” diyorsanız turuncu renkli bir kıyafet ya da turuncu aksesuarlarınızla bireysel ya da kurumsal fotoğraf paylaşımlarınızı  sosyal medya hesaplarınızda #BizKazanacağızLÖSEV,@losev1998 etiketleyerek paylaşabilirsiniz.
 

Bu haber Meydannet.com, Samsun Son Dakika Güncel Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 35 Bin Kişi Organ Nakli İçin Bekliyor

Akışın sonuna geldiniz.