AK Parti Samsun İl Başkanlığına başvurusunu gerçekleştiren Bülent Üstündağ, “Samsun’un ticari ve siyasi anlamda gelişmesi ve Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde hedeflenen Türkiye Yüzyılı projelerinde yer almak için, AK Parti Samsun İl Teşkilatında İl Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşler Başkanlığı görevimden, milletvekilliği adaylık sürecine geçmenin heyecanını yaşıyorum.” dedi.

Bülent Üstündağ, Samsun’a, Samsun firmaları ve iş insanlarının gücüne çok inandığını söyledi. Samsun’un ekonomik olarak kalkınması için hep birlikte çabalamamız gerektiğini bu yüzden üstüne düşen bu sorumluluktan dolayı heyecanlı ve gururlu olduğunu söyledi.

Uzun yıllar AK Parti Samsun teşkilatında önemli görevler üstlenen Bülent Üstündağ, “Samsun’un evladı olarak, yıllardır bu topraklarda bizi büyüten memleketimize hizmette sıra bizde” dedi. Samsun’un sanayi ile, ihracat ile kalkınacağının altını çizen Bülent Üstündağ, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu yolda yürümek için AK Parti’den aday oldum. Kalkınmaya destek verecek doğru projelerle Türkiye Yüzyılı’nda, ülkemiz ve partimiz için zafer hedefliyoruz” dedi.